top of page

Joy Tenderhoeve

Joy is een donker brindle meisje en de dochter van Jane en de zus van Coco Ze is geboren op 27 juli 2018.

Ze is een vrolijke en blije teckel en erg op mensen gericht. Joy woont bij mijn zus in Heerhugowaard. Met Joy fokken we niet.

thumbnail_20200412_171543.jpg

Tessa

Yn ,t Spiers Allure is haar stamboomnaam. Tessa is gefokt door Harrie de Jong en is geboren in Friesland op 16 juli 2010. Tessa is een echte gladharige rode dame, pittig, vrolijk en heel aanhankelijk. Het liefst is ze de hele dag bij je en zit ze graag bij je op schoot . Dan maak je haar echt blij. Ze heeft een open karakter en is een echte allemansvriend. Ze is gek op graven en spelen met haar bal. Tessa heeft inmiddels drie prachtige nestjes gehad . Trots op mijn Tessa. Ze is de grondlegger van mijn kennel. Drie nestjes vind ik voor haar voldoende en met Tessa fok ik niet meer. Ze mag lekker genieten.

Inmiddels begint ze aardig grijs te worden maar nog steeds fit en ondeugend.

Druk op de foto van Tessa voor een foto show

joy.jpg

Waggle Attack Glossy Grace is haar stamboomnaam en we noemen haar Jane. Jane is roodbrindle en is geboren op 23 september 2014. Jane is een stoere, lieve en mensgericht teckel dametje. Ze is altijd blij en vrolijk. Jane houdt van lange afstanden lopen en spelen met een bal. 

Jane is op 7 oktober 2017 Nederlands kampioen geworden en super trots en blij met haar.

Jane heeft 2 nestje gehad en heeft prachtige en gezonde pups voortgebracht

Druk op de foto van Jane voor een foto show

peni.jpg

Jane

Maja Tenderhoeve

Show resultaten van Maja

27/11/2022 jeugdklasse uitmuntend plaats 2

17/12/2022 jeugdklasse zeer goed en plaats 1

5/3/2023 jeugdklasse uitmuntend met 1ste plaats en beste jeugdhond

19/3/2023 dogshow Rijnland jeugdklasse met uitmuntend en 2de plaats.

kerst.jpg

Op 7 februari 2022 is Maja geboren uit het laatste nestje van Holly.

Inmiddels is Maja 21 maanden en heeft ze twee keer veel belovend behaald in de puppyklasse. En mooie resultaten in de jeugdklasse.

Maja is een hele stabiel grietje en super lief en blij. Super trots op haar. Ze is de vrolijke noot binnen de roedel. En lijkt qua karakter veel op haar moeder Holly

plaats 3.jpeg
zwem maja.jpg
strand maja.jpg
poedelen maja.jpg

Body for Tenderhoeve

Op 28/04/2023 is dit prachtige meisje geboren . Haar moeder is Kiwi Tenderhoeve. Kiwi is door mij gefokt en een dochter van Holly. 

Body heeft haar eerste show gelopen in de puppy klasse. eerste plaats met veelbelovend beste pup. Nu op naar de jeugdklasse.

Toppertje is het.

Body is geboren op 28 april 2023. Ze is een kleindochter van Holly en geboren uit de mooie combinatie van kiwi Tenderhoeve en de mooie reu Joep van Mandy Hijwegen. Ze is gefokt door Yvon Booter van kennel Waggle Attack.

Holly

Holly is zwart tijger en is geboren 19 februari 2016. Haar stamboomnaam is Waggle Attack Holly goodhead. Holly is een open, vrolijke en ondeugende teckel. Ze heeft een  stabiel karakter naar mens en hond. Ook binnen de roedel is ze geweldig en zoveel humor. Dagelijks maakt ze mij aan het lachen. Holly heeft 4 nestje gehad en krijgt nu geen nestjes meer. Haar prachtige karakter geeft ze heel goed door aan haar pups.

Druk op de foto van Holly voor een foto show

Coco

Hope- Surprise, roepnaam Coco . Ze is de dochter van Jane. Een prachtig donker rood brindle meisje. Ze is  een pittig meisje van 5 jaar. Ze heeft al wat ervaring opgedaan in de showwereld. Ze heeft twee keer deelgenomen aan een puppy-jongehondendag met 6 maanden en met 8 maanden.

Op haar eerste grotere show van de NTC behaalde ze met 10 maanden een zeer goed in de jeugdklasse ( 30 mei 2019) Ook op de grotere shows heeft ze in de tussenklasse een uitmuntend behaald.

Coco is 25 april 2022 bevallen van 3 prachtige pups. Coco heeft op 30 dec 2023 haar tweede nestje gekregen. " langhaar en 2 korthaar pups

Druk op de foto van Coco voor een foto show.

150.jpg
taco.jpg
3.jpg
lientje.jpg
bridie.jpg

Luna Tenderhoeve

Luna een prachtig chocomeisje. We zetten de mooie lijn van Holly voort. Luna is de dochter van Indy Tenderhoeve. Indy is de dochter van Holly Luna is geboren op 10 februari 2021. Luna is gefokt door Miranda Lisman

Luna heeft 6 juli 2023 haar eerste nestje gekregen samen met de prachtige reu Joep van Mandy Hijwegen. Er is een reutje Frenkie geboren en een teefje Bella. Beide zijn black and tan.

thumbnail_IMG-20221023-WA000ntc luna.jpg
rapport.jpg
luna.jpg
kleindochter.jpg
sintpancras.jpg
luna.jpg
ringtraining.jpg
aanwinst.jpg
bottom of page