top of page

Maja Tenderhoeve

Maja is een bescheiden en een beetje verlegen meisje met een hartje van goud. Ze is heel stabiel binnen de roedel. Het is genieten met haar. Maja heeft haar eerste nestje gehad op 16 april en 5 flinke pups. Ze is als moedertje heel rustig en relaxed. Ze geniet echt van haar pups .

kerst.jpg

Op 7 februari 2022 is Maja geboren uit het laatste nestje van Holly en Tycho

Maja is 16 april 2024 bevallen van 4 teefjes en een reutje.

vijfling.jpg
plaats 3.jpeg

Body for Tenderhoeve

Body is geboren op 28 april 2023 Bijna 1 jaar oud. Ze is een kleindochter van Holly en geboren uit de mooie combinatie van kiwi Tenderhoeve en de mooie reu Joep van Mandy Hijwegen. Ze is gefokt door Yvon Booter van kennel Waggle Attack.

Body is de vrolijke noot binnen de roedel. Ze staat altijd aan, vind alles leuk en super blij en vrolijk

Op 28/04/2023 is dit prachtige meisje geboren . Haar moeder is Kiwi Tenderhoeve. Kiwi is door mij gefokt en een dochter van Holly. 

martini.jpg

Holly

Holly is zwart tijger en is geboren 19 februari 2016. Haar stamboomnaam is Waggle Attack Holly goodhead. Holly is een open, vrolijke en ondeugende teckel. Ze heeft een  stabiel karakter naar mens en hond. Ook binnen de roedel is ze geweldig en zoveel humor. Dagelijks maakt ze mij aan het lachen. Holly heeft 4 nestje gehad en krijgt nu geen nestjes meer. Haar prachtige karakter geeft ze heel goed door aan haar pups.

Druk op de foto van Holly voor een foto show

aandacht jane.jpg

Jane

Waggle Attack Glossy Grace is ons rood brindle meisje. Jane heeft 2 nestjes gehad en geniet van haar pensioen. Jane is een mensenhond en heel gevoelig. Gek op graven en rennen met stok of bal. Jane wordt in september 10 jaar

peni.jpg

Luna is een choco meisje en gefokt door Miranda Lisman. Luna is een kleinkind van Holly. Zo gaat de mooie lijn van Holly door.

Luna is een pittige dame van 3 jaar .

Luna krijgt binnenkort haar tweede nestje.

Luna

bottom of page