top of page

In 2023 verwacht ik een nestje van Luna en van Coco. De wachtlijst voor beide nestjes is vol. 

FB_IMG_1591510266515.jpg
trix.jpg
holly en kobes.jpg
thumbnail_AdobePhotoshopExpress_2022_06_29_135142.jpg
thumbnail_FB_IMG_1673984375501.jpg

Super trots op deze 3 generatie getijgerde toppers. Rechts Indy dochter van Holly in het midden Maria dochter van Indy en mama Holly rechts

De pups worden in de huiskamer geboren en groeien ook op in de huiskamer.Zo maken de pups kennis met onze andere honden,  onze kinderen en mensen die op bezoek komen. De pups worden goed gesocialiseerd en krijgen regelmatig een wormenkuur( bij  4, 6, en 8 weken) Ze worden  nagekeken door de dierenarts en bij  7 weken krijgen de pups een enting . De pups zijn in het bezit van een mooi stamboom. De Raad van Beheer voorziet de pups van een chip en neemt een  DNA profiel af. Ik voer uitsluitend vers vlees aan de honden en de pups.In principe mogen de pups met 8 weken het nest verlaten. 

Wat ontvangt u bij aankoop van een pup:

 

- inentingsboekje van de dierenarts;

- map met  informatie en advies voor de komende maanden;

 -de stamboom van de Raad van Beheer, het DNA profiel van de pup

- puppypakket, inclusief mand en slaapzak en speelgoed

- halsbandje en riem.

- vlees voor de eerste weken en gedroogde groenten. en snacks

   duo dog paardenvet

 -

Het pakket is zo compleet dat u hier mee kunt starten.

U kunt zich inschrijven voor een pup.Na een kennismaking  houden wij u op de hoogte via foto's en mailcontact. Als de pups geboren zijn komt u natuurlijk ook regelmatig op bezoek. Samen gaan we dan na enkele weken besluiten welke pup het best bij u past.

 Ik besteed veel aandacht en tijd aan het socialiseren van de pups. Ik laat de pups wennen aan verschillende omgevingsfactoren. Zodat de pups zich ontwikkelen tot vrolijke en stabiele hondjes zowel mentaal als fysiek. Bezoek dierenarts, ritjes met de auto, naar de markt, tuincentra, winkel, schoolplein en socialiseren met andere dieren. Veel contact met kinderen groot en klein. En oefenen om aan een riempje te lopen. Maar het allerbelangrijkste veel knuffelen en spelen. Ook stel ik het zeer op prijs om contact te houden en te volgen hoe de pup zich ontwikkeld. Ook nadat de pup is uitgevlogen naar de nieuwe baas sta ik altijd klaar voor advies en tips.

De foto's op de pup site zijn pups uit verschillende nestjes.

bottom of page