top of page
hijwegen.jpg

Hoera de pups van Luna zijn 6 juli 2023 geboren. De tweeling Bella en Frenkie Tenderhoeve doen het geweldig. Heel trots ben ik

Coco van de Tenderhoeve wordt ook dit jaar gedekt. Wachten is op haar loopsheid. Ook deze pups zijn gereserveerd

bruin neus.jpg
cocolieni.jpg
thumbnail_AdobePhotoshopExpress_2022_06_29_135142.jpg

Dit is Coco en de pups zijn van haar eerste nestje.

bella.jpg
collage luna.jpg

Planning 2024

Maja en Mette krijgen in 2024 hun eerste nestje

de bij.jpg
bella.jpg
FB_IMG_1591510266515.jpg

De pups worden in de huiskamer geboren en groeien ook op in de huiskamer.Zo maken de pups kennis met onze andere honden,  onze kinderen en mensen die op bezoek komen. De pups worden goed gesocialiseerd en krijgen regelmatig een wormenkuur( bij  4, 6, en 8 weken) Ze worden  nagekeken door de dierenarts en bij  7 weken krijgen de pups een enting . De pups zijn in het bezit van een mooi stamboom. De Raad van Beheer voorziet de pups van een chip en neemt een  DNA profiel af. Ik voer uitsluitend vers vlees aan de honden en de pups.In principe mogen de pups met 8 weken het nest verlaten. 

Wat ontvangt u bij aankoop van een pup:

 

- inentingsboekje van de dierenarts;

- map met  informatie en advies voor de komende maanden;

 -de stamboom van de Raad van Beheer, het DNA profiel van de pup

- puppypakket, inclusief mand en slaapzak en speelgoed

- halsbandje en riem.

- vlees voor de eerste weken en gedroogde groenten. en snacks

   duo dog paardenvet

 -

Het pakket is zo compleet dat u hier mee kunt starten.

U kunt zich inschrijven voor een pup.Na een kennismaking  houden wij u op de hoogte via foto's en mailcontact. Als de pups geboren zijn komt u natuurlijk ook regelmatig op bezoek. Samen gaan we dan na enkele weken besluiten welke pup het best bij u past.

 Ik besteed veel aandacht en tijd aan het socialiseren van de pups. Ik laat de pups wennen aan verschillende omgevingsfactoren. Zodat de pups zich ontwikkelen tot vrolijke en stabiele hondjes zowel mentaal als fysiek. Bezoek dierenarts, ritjes met de auto, naar de markt, tuincentra, winkel, schoolplein en socialiseren met andere dieren. Veel contact met kinderen groot en klein. En oefenen om aan een riempje te lopen. Maar het allerbelangrijkste veel knuffelen en spelen. Ook stel ik het zeer op prijs om contact te houden en te volgen hoe de pup zich ontwikkeld. Ook nadat de pup is uitgevlogen naar de nieuwe baas sta ik altijd klaar voor advies en tips.

De foto's op de pup site zijn pups uit verschillende nestjes.

thumbnail_IMG_0233.jpg
bottom of page